tiistai 23. helmikuuta 2016

Possuja, meksikolaista ruokaa ja tyytyväisiä herkuttelijoita

Vegaaniliitto PKS:n ja Helsingin Oe:n järjestämä performanssi Kaisaniemen Opintoputkessa.

Vuosi starttasi käyntiin pääkaupunkiseudulla aktiivisissa merkeissä: pääkaupunkiseudun paikallisryhmä alkoi kokoontua Helsingin toimistolla viikoittain. Järjestimme tammikuussa Vegaanihaasteeseen liittyen vegaanisten juustojen maistatustapahtuman sekä nyyttärit. Tämän lisäksi pidimme performanssin Helsingin Oe:n kanssa Kaisaniemen Opintoputkessa ja järjestimme ravitsemusluennon Annantalolla. Tekemistä on siis riittänyt!

Helmikuun puolella viikkotapaamiset jatkuivat aiempaan tapaan. Niiden sisältö oli pitkälti Ravintolapäivään valmistautumista. Päädyimme meksikolaisteemaan ja tarjosimme viime viikonlopun Meksikolainen Fiesta
-kahvilassamme burritokulhoja ja cayennella maustettua suklaamoussea. Kävijöitä riitti ja ruoasta pidettiin, enempää ei kai olisi voinut toivoakaan.



Tänä viikonloppuna on luvassa jälleen paljon odotettu peli-ilta. Lue lisää tapahtumasta täältä: www.facebook.com/events/1561437774182188/

Maaliskuussa PKS:n paikallisryhmän viikkotapaamiset tullaan pitämään keskiviikkoisin klo 17-19. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan paikallistoimintaa tai muuten vain hengailemaan!

Vegaanihaasteen tuutoreita nyyttäreillä iloisissa tunnelmissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti