maanantai 13. kesäkuuta 2016

Vegaaniliitto avasi grillikauden!

Järvenpäässä grillattiin 12.6. Kokoonnuimme vanhankylänniemen grillipaikalle vegaanisin eväin varustautuneina. Paikalle saapui kymmenisen iloista grillaajaa. Sytytimme nuotion, juttu luisti ja muutama uskaltautui pulahtamaan Tuusulanjärveenkin!


Usein kysytään että mitä vegaanit sitten grillaavat. Vastaus on että aikalailla kaikkea! Meidän grillissämme oli vihiksiä, erilaisia nakkeja, banaania, kasviksia ja sieniä. Muutama eväs putosi tulen armoille kotikutoisista grillitikuistamme joita askartelimme lähimetsästä haetuista kepeistä. Onneksi evästä oli paljon! Laukuista löytyi myös mansikoita, kirsikoita, sipsejä, viinirypäleitä, pähkinöitä, suklaata sekä perunasalaattia. 
Päätimme muutaman tunnin grillailun jälkeen siirtyä Uusi Vanhis -kahvilaan. Siinä saivat pakkasen Tofulinet kyytiä kun joukkomme marssi kahvilaan jäätelölle ja kahville. Meillä oli hauskaa, juttua riitti niin kahviloiden valikoimasta, Berliinin vegaanikohteista että menneistä ja tulevista vegaanitapahtumista ympäri Suomea.Kesälle suunnitellaan vielä paljon tapahtumia ja suunnitelmat ylettyvät syksyyn asti! Pysy kuulolla ja jos haluat osallistua paikallistoiminnan suunnitteluun liity ryhmäämme facebooksissa sekä seuraa Vegaaniliitto Järvenpään sivua!

1 kommentti: