sunnuntai 9. elokuuta 2015

Aurinko helli kahden kaupungin Vegfest-piknikkeilijöitä

Tampereen Laikunlavan puistossa

Helsingissä ja Tampereella suunniteltiin Suomen ainoaa vegaanista kesäfestivaalitapahtumaa Vegfestiä. Vegfest järjestetään 21.-22.5.2016 jo neljättä kertaa ja valmistelut ovat jo täydessä käynnissä.Helsingissä kokoonnuttiin Katri Valan puistoonAurinko suosi molempia piknikkejä ja idearikkaat ja hyväntuuliset ihmiset nauttivat herkuista ja hyvästä seurasta.  Tarjolla oli tofu'muikkuja', texmex-tyyliteltyä 'macaroni and cheese' -juustovuokaa, suklaakeksejä, tofu-parsakaalipiirakkaa, pähkinöitä, hummusleipiä sekä makeisia ja monenmoista juotavaa.

Helsingissä ideoitiin mukaan toivottavia ravintoloita joita listattiinkin runsain mitoin. Erilaista ohjelmaa suunniteltiin niin stand-upista ja lastenohjelmasta shakkiotteluihin ja politiikkapaneeleihin.

Tampereella visioitiin itse tapahtumapaikkaa ja kokeneet ammattilaiset pohtivat äänentoiston saloja, bändien hyvinvoinnista huolehtimista ja ruokamyynti-ideoita.  


Tampereella nautiskeltiin tomaattisiivuilla päällystettyä mac'n'cheeseä eli juustomakaroonivuokaa.

Vaikka meitä onkin hyvä porukka ja jo monta aktiivista järjestäjää festaria tekemässä, paljon tarvitaan tekijöitä vielä, sillä viikonloppufestivaali, jonne odotetaan jopa 10 000 kävijää ei ihan pienellä väkimäärällä toteudu. Kaikenlaisia osaajia tarvitaan, joten tule sinäkin mukaan tai vinkkaa mahdollisuudesta vaikka tuttavallesi. Aina saa kysyä lisää! Tapahtumakoordinaattori Sari Komulainen vastaa tiedusteluihin mielellään: etunimi.sukunimi at vegaaniliitto.fi tai 050 344 9524.

Tule mukaan Vegfestiä tekemään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti