maanantai 27. heinäkuuta 2015

Vegekesä toi eläinjärjestöt yhteen Tampereella 24.7.2015Animalian aloitteesta järjestetty iloinen tilaisuus tunnelmoi herkullisissa merkeissä Laikunlavan avoimessa kulttuuriympäristössä kaupungin sydämessä. Halusimme neljän järjestön voimin kertoa toisenlaisen maailman mahdollisuudesta niin ohikulkijoille kuin jo aiheeseen tutustuneille.


Pähkinänallekeksit. Kuva: Mami Leinonen

Meillä oli monenmoista herkullista tarjolla. Pähkinä-nallekeksit olivat kaikkien suosikkeja ja menivät kuin kuumille kiville.


Puheenjohtajamme Sari kertoi vegaaniruuan koostamisesta terveellisesti, sekä antoi vinkkejä arjen helpottamiseksi. Tuulispään Piia Anttonen kosketti meitä kaikkia kertomalla perustamansa eläinsuojelukeskuksen toiminnasta ja siellä asuvien tarinoista.
Appelsiini-suklaa-muffinssit. Kuva: Mami Leinonen


Leivosten ohjeet ovat suurimmaksi osaksi japaninkielisistä ruokablogeista muokattuja, joten emme esittele niitä tässä. Nallekeksit, suklaasiilit ja persikkakakku olivat gluteenittomia ja maistuivat mainiosti ihan kaikille. Pekaanipulla. Kuva: Satu Saunio


Kuohkea ja mehevä pekaanipulla sai runsaasti suosituksia. Ohje löytyy Pata sydän kattila -blogista.


Kauppa käy! Kuva: Niina Kemppainen

Vaikka päivä oli sateinen, aurinko alkoi lopulta paistamaan ja saimme mukavan loppuillan sään. Kivaa oli, joten näette vegaaniliittolaiset jälleen pian kokkailutunnelmissa. Muistakaa seurata nettisivujen etusivua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti