tiistai 6. kesäkuuta 2017

Vegaanikahvila Mahdollisuuksien torilla Helatorstaina 25.5.2017


Seuraavassa Mahdollisuuksien torin esittely:
Mikä tori?

Mahdollisuuksien torilla saat tietoa globaaleista kehityskysymyksistä ja löydät sinulle sopivimmat keinot vaikuttaa oikeudenmukaisen maailman puolesta.
Mahdollisuuksien torit ovat yksi kansalaisvaikuttamisen muoto. Ne tuovat paikalliset ihmiset ja järjestöt yhteen.

Mahdollisuuksien torien Facebook -sivu:Kuva teltastamme aamupäivällä, vieressämme seisoskeli Miina Äkkijyrkän lehmätaideteos. Avasimme noin kello 11. kun saimme kassan paikalle.
Ilma oli Helatorstaina viileä ja tuuli puhalsi puuskissa navakastikin, Päivä oli kuitenkin poutainen, ja kun solmimme julisteet lujasi paikoilleen narulla ja oli mukana riittävän lämpimmät vaatteet sujui hyvin. Hieman lämpimämpi sää olisi ehkä houkutellut enemmänkin ihmisiä Tampereen tämän vuoden Mahdollisuuksien Torille. Nämä kuvat esittelevät kahvilamme pöydän tarjontaa aamupäivällä,menu
-Earl Grey-marjahillo pikkuleipiä
-cinnamon rolls
-keksitaikinawhoopie(G)
-kikherne-blondie(G)
-kuppikakkuja
-"kinkku" kikherne pizzarolls
-parsakaali-maissileipä(G)
-pasteijoita

Meillä kävi paljon kiinnostuneita ihmisiä. Kuvassa on menumme iltapäivästä, suurin osa tuotteista on jo loppunut. Menu löytyy kuvan alapuolelta myös, koska loppuneiden tuotteiden nimet kuvassa olivat yliviivaamiamme.
Teimme pikkuleipiä runsaasti joten niitä riitti, samoin kahvia, jota keitimme vegaaniliiton toimistolla lisää. Olimme tyytyväisiä päivän sujumiseen. Purimme teltan viideltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti