torstai 14. huhtikuuta 2016

Ravitsemusluento, Lahti

Lahdessa pidettiin ravitsemusluento 12.4. Multi-Cultin tiloissa. Monikulttuurisuuskeskus Multi-Culti on osa Lahden nuorisopalveluita. Siellä on mm. harrastustoimintaa, kursseja, luentoja ja sinne voi myös tulla vain tappamaan aikaa esim lueskellen kirjaston antimia tai jutellen muiden ihmisten kanssa.

Luennon piti kokenut luennoitsija, vegaaniliiton ravitsemusvastaava Lotta Pelkonen. Paikalle saapui kauniissa kevätsäässä n. 25 henkeä, ja kaikille riitti juuri ja juuri istumapaikat.

Osa vieraista pääsi seuraamaan luentoa kotoisasti sohvalta.

Tarjolle oli leivottu Faunan toimittaman Vegaanin uuden keittokirjan Annikan marjapiirakka ja aurinkopinaattipiirakka. Tarjolla oli myös kahvia ja teetä sekä piirakan päälle vaniljakastiketta. 

Kuulijoilta kysyttiin ennakkoon, mistä he haluaisivat saada luennolla tietoa. Saimmekin kuulla erityisesti proteiineista. Lisäksi paikallaolijoita kiinnostivat myös rasvat, joista syntyi keskustelua. Selkeästi tilausta tälläisellä luennolla on, vaikka massiivisesti ei ihmisiä nyt tänne eksynytkään tällä kertaa. Paikalle tuodut esitteet veganismista kiinnostivat ja niillä oli menekkiä.

Nuorinta osallistujaa ei vielä ravitsemus sen tarkemmin jaksanut kiinnostaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti