maanantai 11. toukokuuta 2015

Vegaaniliitto Järvenpää-päivässä!

Lauantaina 9.5 vietettiin Järvenpäässä kaupunkifestivaalia Järvenpää-päivää. Kävelykadulla järvenpääläiset yhdistykset, yhteisöt ja seurat esittelivät omaa toimintaansa, lapsille oli ohjelmaa klovnista temppurataan ja musiikkiesityksiä riitti pitkin päivää. Myös Vegaaniliitto pystytti oman pöytänsä kävelykadulle.


Myynnissä oli Vegaanin keittokirjaa, pinsseja sekä Makumetkuja murusille- kirjaa. Kirjoista kiinnostuneita riitti, muutama pikkuvegaani sai eläinpinssit keväthaalareihinsa, ja esitteet saivat taas suurta suosiota. Niistä löytyikin monelle vinkkejä pinnalla oleviin pulmiin, uutta tietoa sekä kokeiltavaksi ihan uusia reseptejä.


Punnitse&Säästä- kaupan teet maistuivat taas, ja koska satunnainen sade ja kova tuuli myllersivät koko päivän, lämmin tee ilahdutti. Teevalikoimasta löytyi taas monille aivan uusia tee-elämyksiä ja mieluisia makuja.

Myynnissä oli myös vegaanisia brownieita, joista tuli mm. kommentteja:

"Tämähän maistuu aivan oikealta suklaalta!"

"Todella hyvää, saanko resepin!"

"Näyttää maukkaalta ja tosi tuhtia!"Aina keinot keksitään, kun sataa vettä ja pöydällä on paljon paperia, sekä tuuli haluaa oman osansa esitteistä (tai ne kaikki), pöytä päällystettiin muovilla joka esti kastumisen ja lentelyn, mutta ei vaikeuttanut pöytään tutustumista. Oli oikein mukava päivä, ihmisten kiinnostus ja kiitokset hienosta ja hyvästä työstä lämmittivät mieltä ja pöydällä käytiin pitkiä ja hienoja keskusteluja niin ravitsemuksesta, ruoan tuottamisesta, eläinten oikeuksista kuin elämästä vegaanilasten kanssa.

Tulevista tapahtumista Järvenpäässä tiedusteltiin paljon ja kiinnostusta ja toiveita riitti. Unelmana toteuttaa ne kaikki, kiitos Järvenpää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti